Tabere de Vară Pentru Copii în Bran

Pensiunea Marina Destinația ta pentru tabere de vară pentru copii în Bran. O experiență educativă și distractivă în inima naturii. Rezervați acum!

   Sunteți gata pentru o aventură de neuitat? Pensiunea Marina *** este locul unde copiii învață, se joacă și cresc împreună. Cu 40 de locuri de cazare și activități gândite special pentru a stârni curiozitatea și creativitatea, tabăra noastră de vară este ca o a doua casă pentru copiii voștri.

Ofertă de Prețuri 2023-2024*

Corp 1

2 x Apartamente cu 2 camere, 4 locuri, baie și balcon 450 lei/apartament/noapte

8 x Camere twin cu baie și balcon 250 lei/camera/noapte


Corp 2

3 x Camere single cu baie 200 lei/camera/noapte

1 x Apartament nedecomandat cu 2 camere, 4 locuri 350 lei/camera/noapte

1 x Apartament cu 3 camere twin, living, baie și chicinetă 500 lei/camera/noapte

Wi-Fi Gratuit

Sală de Agrement

Loc de Joacă

Terase Exterioare

Grătar & Foișor

Ușor Accesibil

Parcare Privată

Cazare Tabere Copii în Bran la Pensiunea Marina: Aventura Începe Aici !


   Cauți locul ideal pentru cazare tabere copii în Bran? Răspunsul este simplu: Pensiunea Marina! Cu facilități de top și o gamă variată de activități, oferim tot ce este necesar pentru o tabără de copii reușită. Aici, fiecare copil nu doar că se simte ca acasă, dar are și ocazia să trăiască o experiență de neuitat, plină de aventuri, învățare și distracție.


   • Siguranță și Confort: La Pensiunea Marina, siguranța și confortul copiilor sunt pe primul loc. Camerele noastre sunt spațioase, luminoase și dotate cu paturi confortabile, TV și baie proprie. Fiecare cameră este verificată și curățată zilnic pentru a asigura un mediu igienic. Cu o capacitate de 40 de locuri, camerele noastre sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un sejur confortabil și sigur pentru copii.
   • Activități și Divertisment: Distracția este garantată la Pensiunea Marina! Avem o sală de jocuri complet echipată cu biliard, tenis de masă și jocuri video. În aer liber, copiii pot beneficia de un loc de joacă sigur și bine amenajat, unde pot să se joace și să interacționeze cu alți copii. Organizăm și concursuri, jocuri de echipă și alte activități care să îi țină ocupați și fericiți.
   • Învățare și Dezvoltare: Știm cât de importantă este dezvoltarea personală a copiilor, așa că am creat un spațiu dedicat învățării. Sala noastră de conferințe se transformă într-un adevărat hub educațional, unde copiii pot participa la ateliere de creație, cursuri de dezvoltare personală și chiar lecții de istorie și geografie ale zonei.
   • Natură și Aventură: Ce poate fi mai frumos decât să explorezi natura înconjurătoare? Situată în inima munților, Pensiunea Marina este punctul de plecare ideal pentru drumeții, explorări și aventuri în aer liber. Copiii pot învăța despre flora și fauna locală, pot participa la trasee ghidate și se pot bucura de frumusețea peisajelor naturale.

Atracții în Apropiere: Descoperă Comorile Ascunse din Bran

   Castelul Bran: O Călătorie În Trecut
   Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din România, Castelul Bran, este la doar 2,5 km distanță de Pensiunea Marina. Este locul perfect pentru o excursie educativă și distractivă. Copiii vor fi fascinați de istoria și legendele care înconjoară acest castel misterios. Cu expoziții interactive și tururi ghidate, vizita la Castelul Bran devine o adevărată aventură în lumea istoriei și a mitologiei.


   Natura Înconjurătoare: O Aventură în Aer Liber
   Dacă sunteți pasionați de natură, veți fi încântați să știți că Pensiunea Marina este înconjurată de peisaje naturale de vis. Munții Bucegi și Pietrei Craiului oferă un cadru natural ideal pentru activități în aer liber.


   Drumeții și Explorări
   Traseele de drumeție sunt numeroase și bine marcate, potrivite pentru toate nivelurile de dificultate. Este o ocazie excelentă pentru copii să învețe despre importanța conservării naturii, în timp ce se bucură de aerul curat și de frumusețea peisajelor.


   Ciclism și Aventură
   Pentru cei mai aventuroși, există posibilitatea de a închiria biciclete sau de a participa la tururi ghidate cu bicicleta. Este o modalitate excelentă de a explora zona și de a face exerciții fizice în același timp.


   Observarea Faunei și Florei
    Zona este bogată în biodiversitate, oferind oportunități unice de a observa diferite specii de animale și plante. Cu puțin noroc, veți putea vedea cerbi, căprioare și ovarietate de păsări autohtone.

Preturi Tabere Copii:

Tabara 6 zile/5 nopti - Pensiune Completă (intrare cu cină, iesire cu mic dejun): de la 925 lei / persoana

Tabara de week-end 3 zile/2 nopti Pensiune Completă (intrare cu cină, iesire cu mic dejun): de la 350 lei / persoana/ noapte

*Notă:

se percepe un avans de 20 - 50 % achitat la data rezervarii

dispunem de toate autorizatiile necesare – le prezentam la cerere

- plata se poate face cash/ transfer/ card de vacanță/ sau în rate

Pachetul este negociabil si include:

Cazarea in camere de 2-3 persoane si apartamente de 2-3 camere, toate cu baie proprie, TV, internet WI-FI, apa calda si incalzire centrala permanent, pentru 6 zile / 5 nopți sau 3 zile /2 nopti

Servirea mesei in regim de bufet suedez

Pensiune completă, intrare cu cină, ieșire cu Mic Dejun (posibil si cu Mic Dejun sau Pranz )

Sala de conferinte 60 locuri la dispozitie

Acces la sala jocuri (tenis masa ,biliard ,fotbal de masa ) , la locul de joacă , in livada si pe rau , spatiu verde 3000 mp și alte facilități

Foc de tabără – la cerere

Gratuități pentru cadrele didactice sau insotitori ( 1 la 10 platitori )

Parcare gratuita , inclusiv autocare

Acceptam si cazare fara servirea mesei

Pretul NU include:

Taxa de statiune : 2,5 lei / zi /pers , este platita la prezentare de catre fiecare turist

Transport dus-întors. Excursii opționale. Intrări la obiectivele turistice,

Din programul taberei, in functie de disponibilitatea copiilor sau conditiile meteo, mai fac parte:

jocuri si concursuri intre echipe (in aer liber sau in interior)

activitati de cercetasi: tehnici de supravietuire, salvare din orice situatie, noduri, montarea unui cort, aprinderea unui foc si stingerea acestuia, reperare coordonate in caz de ratacire, utilizarea busolei si deprinderea masurilor de prim-ajutor etc., daca sunt solicitate in mod express la rezervare si doar contra cost

cautare de "comori" si dezlegarea de enigme

focul de tabara - la cerere

carnaval - organizat de group

seri de lectura in cabana pe apa

Un sejur de Vis!

Cauți mai multe informații sau vrei să faci o rezervare?

Contact & Rezervări

Pentru mai multe informații privind serviciile și disponibilitățile noastre sau pentru cereri de rezervări ne puteți contacta

prin email, telefon sau WhatAapp la:


[email protected]

Indicații de Orientare către Pensiunea Marina *** din Bran